Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

International Conference on Tone and Intonation TIE2018 - Göteborgs universitet Till startsida

International Conference on Tone and Intonation TIE2018

Konferens

Institutionen för språk och litteraturer vid Göteborgs universitet står som värd för årets upplaga av konferensen Tone and Intonation, 11-13 oktober.

TIE2018 continues the tradition of the biennial international TIE conference series on Tone and Intonation. We welcome contributions on topics related to the linguistic aspects of tone and intonation in any language, including, but not limited to:

• phonetics
  • phonology
  • psycholinguistics
  • neurolinguistics
  • diachronic issues
  • typological issues
  • intonation in other modalities
  • the interface between tone/intonation and grammatical structure or information structure
  • the interaction of tone and intonation with each other and with other aspects of prosody

For TIE2018, we are particularly interested in promoting research that showcases:

• typological research on tone and intonation, in particular investigations of tone and intonation in understudied languages.

Invited speakers (confirmed)

Yiya Chen (Leiden University)
Nancy Kula (University of Essex)
Tomas Riad (Stockholm University)